Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Shout Box
Latest topics
» Rules..Rules..Rules...
Wed May 28, 2008 10:59 am by enny


Rules..Rules..Rules...

Go down

Rules..Rules..Rules...

Post  enny on Wed May 28, 2008 10:59 am

Assalamualaikum

1. Tolongla kenalkan diri, kalau xnak pun guna nickname yang org kenal. kalau tak admin letak je email korang ok Very Happy

2. Bersopan santun amalan kite. kirenya nanti kalau nak tulis post, gunala bahasa˛ yang tak mengguris perasaan sesapa...

3. Kalau nak bagi salam, tolong la jangan tulis singkatan a'kum, as'kum dan seangkatan dengannya...yang paling baik...tulis la..Assalamualaikum...(orang baca apa yang dia dia lihat)

4. Di larang sama sekali mengumpat. (kalau admin langgar yang ni...korang ramai˛ boleh bom admin ok!)

5. Gambar semua jenis korang nak upload ikut suka korang...tapi yang blue, yang porno, separa blue, separa porno dilarang keras!!!

6. Kalau korang mengacces forum ni please MAKE SURE korang dah menunaikan SOLAT dulu...admin tak mau forum ni melaghakan kite semua

7. Tulis post ikut kategori ya..kalau tak ada kategori apa yang korang nk tulis tu boleh bg tau admin ataupun buka kat mana-mana thread under kategori yang munasabah..

8. Adalagi peraturan akan admin update pada masa akan datang (mudah˛an forum ni terus mendapat sambutan cheers
enny
enny
Admin

Posts : 863
Join date : 2008-05-25
Location : Kuala Lumpur

View user profile http://mrsmytd9800.forumandco.com

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum